Kokeneet LVI- ja rakennusalan insinöörit palvelevat Torniosta koko Suomeen

Ota yhteyttä

Raja-Tech Oy:n palveluksessa Torniossa työskentelevät insinöörit Jenni Mäkiranta ja Sami Mäkiranta. Insinööritoimistomme kokenut ja koulutettu henkilökunta tarjoaa Torniosta Meri-Lappiin ja koko Suomeen monipuoliset LVIK- ja rakennusalan palvelut.
Mikäli etsit luotettavia LVI- ja rakennuspuolen osaajia, ota 

tiimiimme rohkeasti yhteyttä. Työskentelemme kustannustehokkaasti ja mahdollistamme sen, että voit hankkia kattavat rakennustekniset ja LVI-palvelut kätevästi yhden katon alta. Teemme rakentamisesta ja remontoinnista sinulle helppoa. Tutustu insinööreihimme ja ota rohkeasti yhteyttä – palvelemme mielellämme!

Jenni Mäkiranta

Jenni Mäkiranta on rakennuspuolen monipuolinen insinööri. Hän on koulutukseltaan suunnitteluassistentti, tuotantotalouden ja konetekniikan insinööri (AMK) sekä rakennusinsinööri (AMK).

Jenni on suorittanut myös johtamisen erikoisammattitutkinnon ja hänellä on energiatodistuksen laatijan pätevyys. Johtamisen tutkinnon ja kokemuksen ansiosta Jenni on pätevä muun muassa erilaisiin työnjohtotehtäviin.

Ota yhteyttä Jenniin!

Sami Mäkiranta

Sami Mäkiranta on yrityksemme LVI-alan insinööri. Hän on koulutukseltaan LVI-asentaja, LVI-insinööri (AMK) sekä kylmälaiteasentaja.

Samilla on sähköpätevyys S3 ja kylmäalan pätevyys yli 3 kg:n kylmäaineluvilla. Hänellä on siis lainvoimainen koulutus yli kolme kiloa kylmäaineita sisältävien laitteiden asennuksiin, tarkastuksiin ja muihin käsittelyihin. Voit olla Samiin yhteydessä kaikenlaisissa LVI-puolen tarpeissa.

Ota yhteyttä Samiin!

Ota yhteyttä tiimiimme Torniossa!

Insinööritoimistomme henkilökunta palvelee Tornion sekä koko Suomen asiakkuuksia. Mikäli palvelumme kiinnostavat ja haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä. Kätevimmin saat meihin yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@raja-tech.fi.

Kuulumme Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -verkostoon, ja lisäksi olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Palvelemme vastuullisesti, luotettavasti ja ammattitaidolla muun muassa yrityksiä, yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, kaupunkeja ja kuntia.

puhelinkuvake

Jos etsit LVI- tai rakennusalan insinööriä Torniosta tai lähialueilta, soita meille jo tänään! Palvelemme tarpeen mukaan koko Suomessa. Kartoitetaan yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut!

Ota yhteyttä